6/10/08

The pulp

Hi havia una vegada un animal submarí estrafolari, singular, estrambòtic, heteròclit i insòlit, que tenia atemorits, esverats, esporuguits i astorats a tota la gent d'aquella contrada, comarca, regió o país vora del mar. Quan la lluna era nova, el subjecte monstruós, colossal, i extraordinari que habitava sota les aigües sorgia, emergia, cimallejava del seu habitat natural, i emprenia el camí cap al poble, aldea, llogaret més proper. Un cop allà, la fera salvatgina de vuit extremitats començava una vil, malvada, ferotge i infame destrucció de tot el que s'anteposava al seu pas, tot cruspint, empassant, englotint, devorant i endrapant qualsevol ésser humà que trobava. Un bon dia, quan la bèstia aquàtica, marina i potàmica estava a punt de començar altre cop el seu àpat, un objecte volador no identificat va aparèixer, aflorar, brollar, eixir d'entre una massa espesa de núvols, i mitjançant un raig de llum brillant, lluent, flamant, esplendorós i rutilant va endur-se el personatge protagonista, rellevant i principal d'aquesta història plena, embotida i farcida de sinònims, i mai més va tornar a molestar l'humil població que vivia a prop del mar. Mesos més tard, van rebre un missatge d'emissor desconegut, anònim i incògnit dient que gràcies al diccionari de sinònims es poden fer relats tan incongruents i insòlits com aquests.






6 comentaris:

Anònim ha dit...

bunisim!

Anònim ha dit...

ke gran sergi aket text ma triomfat amb tans sinonims!! esta currat noi! ole!

es estupendo fantastik genial magnific xDD i nu en se mes o no se macudeixen jajaja

un ptoo

Anònim ha dit...

jajaj sisi
es mol xulu

Irene Pujadas ha dit...

mentre el llegia anava pensant vale, aquest noi avui ha descobert el diccionari de sinònims i ens ho vol demostrar i EFECTIVAMENT! :)

Yasmina ha dit...

ei! sergi! ets bonissim!!!!

m'he trontxat jo soleta...

petoooons!!!

Yas

Irene Pujadas ha dit...

De fet lo de les nalgues vale, sí, però també et pots fer unes rises parlant de la cara de cromo que ha posat quan li has dit que se li veia mig cul. É o no é? :)